Select Page

LSP (Lego®SeriousPlay®) je metoda za reševanje problemov. Čisto enostavno. To je ferari metoda za reševanje problemov. Še več – LSP pripelje do rešitve, ko druge metode odpovejo.

LPS ni lahkotno druženje in igranje s kockami, ni teambuilding kot vlečenje štrika ali orientacijski pohod.
LSP je odgovor, kako udeležene 150% vključiti v reševanje problema in do rešitve priti v čim krajšem časovnem okviru.

Saj vsi vemo, kako naporni so dolgi in neproduktivni sestanki, kjer vlečejo naprej vedno isti, nekateri pač počakajo … Pa sestanki, kjer si nekdo prilasti čas, prostor in pozornost in sestanek kar “ukrade”. Poznate to, ste doživeli?

Pri delu z LSP metodo vse to ni možno. Proces dela ne dopušča, da se kdorkoli “pošverca”, obenem pa zelo pravično odmerja čas in prostor za zelo čisto in spoštljivo komunikacijo. Efekt? Efekt je izjemen. Vedno. Brez izjeme.

Težko si predstavljamo, da LEGO® kocke, s katerimi smo se nekoč igrali ure in ure in so nam kot otrokom tako sedle v roke sedaj pomenijo ultra intenzivno in kompleksno poslovno razmišljanje.
Pa vendar. Bolj kot “play” v imenu metode pride do izraza “serious”.

Ker vem, da gre v vašem primeru, ki ga rešujete, za pomembne odločitve, za strategije in korake, ki na koncu pomenijo velike denarce in še večjo odogovornost. 
Zato je vsaka delavnica, ki je mimogrede 100% prilagojena in dizjanirana po meri naročnika, še kako “serious”.

Če ste v situaciji, ko potrebujete maksimalen prispevek tima za rešitev problema, razvoj produkta ali zasnovo strategije, ne odlašajte. Za brezplačno predstavitev metode v vašem podjetju me pokličite na 031 308 144 ali mi pišite na blaz@legoseriousplay.si

Blaž Jarc, EMBA,
LSP Facilitator, NLP Master Coach
www.legoseriousplay.si
031 308 144